Gamma Publicity: zet uw bedrijf in de kijker met relatiegeschenken en promotietextiel

Nieuwe klanten aantrekken, opvallen in het ruime aanbod, anders zijn dan uw concurrent … dát is wat u als ondernemer wilt. Fluitje van een cent met Gamma Publicity. Want daar vindt u reclameproducten, relatiegeschenken en promotietextiel om uw bedrijf extra in de kijker te zetten.

 

Geschenken en textiel

U noemt het, wij bedrukken het. Zo maken wij voor u een gepersonaliseerd geschenk voor uw klanten en een T-shirt voor uw personeel. Maar we zetten uw bedrijfsnaam ook op USB-sticks of balpennen voor de deelnemers van uw conferentie. Van een eenvoudige gadget tot een luxueus relatiecadeau: Gamma Publicity print uw logo op alle producten.

 

Bedrukt papier

Maak een gepersonaliseerde kalender voor het nieuwe jaar en bedruk uw notitieboekjes. Of deel zelfklevende memoblokjes uit aan uw klanten. Zo bent u zeker dat uw naam blijft plakken. Ook presentatiemappen en verpakkingen zijn ideaal om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

 

Presentatieproducten

Neemt u deel aan een congres of beurs? Zet uw bedrijfsnaam en logo dan op een strandvlag, presentatiewand of stoepbord. Dan valt u meteen op.

 

Zoekt u een gepersonaliseerd geschenk of gadget? Vraag uw offerte aan op www.gammapubli.be. En houd onze website in de gaten, want het hele jaar door profiteert u van speciale kortingen.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review